OVAJ RECEPT JE ZA MENE ZLATA VRIJEDAN Tzatziki iz Grckog restorana. Sastojci 2 duga krastavca 4 cena belog luka pola vezice mirodjije (dill-kopar) so
400ml gustog jogurta malo maslinovog ulja beli biber
Priprema 1. Krastavce oguliti i narendati na krupno rende, posoliti i ostaviti da puste vodu. 2. Iscediti svu vodu iz krastavaca, istisnuti beli luk i dodati sitno seckanu mirodjiju, ulje, jogurt i beli biber. 3.
Promesati, dobro ohladiti i posluziti. Posluživanje Ja sam do sada radila bez mirodjije i moram priznati da je sa mirodjijom mnogo bolje i ukusnije. coolinarika.com
RUČAK ZA POLA SATA. LAZANJE SA ŠUNKOM!
Lazanje sa šunkomJednostavne, vrlo brzo se pripremaju, a jako sočne i ukusne !!!Sastojci:oko 350-400 g listova za lazanje (ovisi o veličini tepsije…Saznaj više
KREMASTI ŠPINAT.
OVAKO GA PRIPREMA MOJA MAMA, A JA SAM NAUČILA OD NJE. SAVRŠEN PRILOG SVAKOJ VRSTI MESA.
Sastojci1 kg špinata200 ml mlijeka1 jaje1 čehna bijelog …Saznaj više
Sitni mladi krompir iz rerne
Volim prvi mladi krompir bas zato sto je sitan i kao takvog ne treba ga guliti, nego samo dobro oprati i zajedno sa tankom - mladom ljuskom priprema…Saznaj više
ZAPEČENA PUNJENA PILEĆA PRSA.
IZNENADITE SVOJE UKUĆANE OVIM DIVNIM RUČKOM!
file pilećih prsa (količina proizvoljna)Za punjenje: kulen (onoliko kriškica koliko je odrezaka), si…Saznaj više