1/2 l slatkog vrhnja
30 dag čokolade za kuhanje
petit keks
Priprema
BIJELA KREMA:1.Za bijelu kremu pomiješati 2 dcl mlijeka,
12 žlica gustina,
8 žlica šećera sipati u 8 dcl uzavrelog mlijeka
i u ohlađeno umiješati 20 dag margarina
CRNA KREMA:2.Za crnu kremu otopiti 30 dag čokolade za kuhanje
u 1/2 l slatkoga vrhnja(ne ga miksati).
ne smije prokuhati.
PRIPREMA:U
dublji lim složiti petit kekse (poškropiti ih sa mlijekom) na njih
staviti bijelu kremu, a preko preliti crnu kremu.Ostaviti preko
noći u hladnjaku.
coolinarika.com
30 dag čokolade za kuhanje
petit keks
Priprema
BIJELA KREMA:1.Za bijelu kremu pomiješati 2 dcl mlijeka,
12 žlica gustina,
8 žlica šećera sipati u 8 dcl uzavrelog mlijeka
i u ohlađeno umiješati 20 dag margarina
CRNA KREMA:2.Za crnu kremu otopiti 30 dag čokolade za kuhanje
u 1/2 l slatkoga vrhnja(ne ga miksati).
ne smije prokuhati.
PRIPREMA:U
dublji lim složiti petit kekse (poškropiti ih sa mlijekom) na njih
staviti bijelu kremu, a preko preliti crnu kremu.Ostaviti preko
noći u hladnjaku.
coolinarika.com